ICT beheer Barneveld

ICT beheer Barneveld

Wanneer je opzoek bent naar een betrouwbare partner voor jouw IT beheer dan hebben we bij NCA de diensten voor je. Onze diensten vormen een one stop shop voor al jouw ICT vraagstukken en beheer. Van hosting voor je bedrijfswebsite, webdesign, systeem beheer en aanschaf. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw bedrijf efficiĆ«nter werkt van de grond af aan. 

Met meer dan 25 jaar aan ervaring kunnen we ervoor zorgen dat jouw bedrijf werkt met de laatste standaarden en technologie op IT gebied. Voor elk vraagstuk voor ICT beheer in Barneveld kunnen we ervoor zorgen dat jouw probleem opgelost wordt. We bieden een brede dienstverlening aan, en deze zullen we hieronder even nader toelichten wat er allemaal hierbij hoort. 

ICT beheer voor lokale bedrijfssystemen 

We hebben jarenlange ervaring bij het ondersteunen en opzetten van complete bedrijfsinfrastructuur. Van het leveren van computers voor bedrijfsgebruik, het aansluiten van een stabiel internetnetwerk met de hoogst mogelijke snelheden. En het verzorgen van apparatuur zoals beeldschermen en printers. Op die wijze kunnen we ervoor zorgen dat voor al jouw ICT kantoor benodigdheden er een stabiel, snel en goed systeem staat waar je medewerkers optimaal gebruik van kunnen maken. En hierbij dus sneller kunnen werken en leveren. 

Remote desktop management, een werkplek in de Cloud

Een Remote Desktop of werkplek in de Cloud is onmisbaar in de dagelijkse werkzaamheden. Zo is gemakkelijk in te loggen op een lokale computer naar de remote computer in onze datacenters in Amsterdam en Utrecht, en kan hier veilig en snel mee gewerkt worden. Een remote computer of werkomgeving zorgt ervoor dat jouw medewerkers en jezelf overal aan de slag kunnen door in te loggen op de gecontroleerde omgeving. En hier gerust aan de slag kunnen dankzij de back-ups die van de omgeving worden gemaakt en de login die vereist is om op de werkplek aan de slag te kunnen. Verder worden bij onze werkplekken in de Cloud standaard een hosted exchange email adres aangemaakt, zodat je altijd beschikt over je werk email op een veilige locatie. 

Met het wijzigen mensen op de loonlijst zijn hierin ook vele malen gemakkelijker wijzigingen in te maken. De toegang kan namelijk ook zo beheerd worden zoals jij verkiest. En een werkomgeving is zo te klonen naar een andere collega die de werkzaamheden over zal nemen. Ook zijn deze werkplekken in te richten hoe jij zelf graag kiest, zo kunnen we ook vrijwel alle software die lokaal draait bij ons op de werkplekken neerzetten. Zodat er wel met vertrouwde en bekende software gewerkt kan worden. 

Website hosting, Design en webshop ontwerp

Ook voor het bouwen of hosten van jouw website ben je bij NCA aan het juiste adres. Met ons eigen team van programmeurs en in house ontwikkeld Content Management Systeem kunnen we er niet alleen voor zorgen dat jouw wensen voor de website vervult worden. Maar ook dat de website razendsnel en stabiel is dankzij het Content management Systeem gebaseerd op ASP.NET. En daarbij natuurlijk ook geschikt is voor elk beeldschermformaat. Of dit nu een smartphone is, een desktop of tablet. Jouw website zal bezoekers overtuigen klant te worden. 

Wanneer je al een bestaande website hebt dan is dit natuurlijk ook geen probleem, we bieden voor een scherpe prijs de hosting aan. Compleet op maat gemaakt voor jouw benodigdheden en wensen. Zoals meer email accounts, of juist meer beschikking over SSD opslag. Wij kunnen leveren op het gebied van elke website. En een bestaande website is door ons ook te behouden terwijl er aan een nieuwe website door ons wordt gewerkt. Alsmede kan er nieuw werk geleverd worden aan bestaande websites. Denk hierbij aan nieuwe implementatie van onderdelen en andere zaken. Onze ervaren programmeurs weten van jouw website een succes te maken. 

SEO werkzaamheden voor het verhogen van jouw Google Zoekresultaten

Ook is NCA specialist in het verhogen van jouw Google zoekresultaten en kan je hierbij helpen om kansen te ontdekken en uit te buiten. Met de juiste  Zoekmachine optimalisatie strategie kan je meer verkeer trekken naar jouw website zonder hier per klik voor te betalen zoals dat met adverteren werkt. Er is ook de kans om bijzonder gericht verkeer te pakken te krijgen dankzij het targeten van de juiste sleutelwoorden. En hiermee dus de conversie percentage te kunnen verhogen.  

SEA werkzaamheden om het beste uit jouw Google Ads te halen

Natuurlijk kunnen we je ook ondersteunen bij jouw volgende Google Ads campagne, met ons enthousiaste team weten we je ook de resultaten te behalen via het grootste advertentienetwerk. Waarin geadverteerd kan worden op het zoeknetwerk van Google, en het Display netwerk. Hierin worden je  advertenties getoond op websites die tot het displaynetwerk horen. Denk hierbij aan informatie websites en blogs, of nieuwswebsites. Met een juiste strategie adverteren kan ook voor bijzonder gericht verkeer zorgen en hoge conversies door te richten op doelgroepen met koop intentie. 

Start nu een gesprek met ons via de mail of telefoon om direct een offerte op te vragen of te onderzoeken wat wij voor jouw bedrijf allemaal kunnen betekenen.