Webdesign & SEO

  • 25 jaar ervaring
  • Laatste SEO technieken
  • Webshop
  • Goed vindbaar
  • Zoekmachine optimalisatie

Een professioneel webdesign maakt een blijvende indruk.

Een website dient goed doordacht te zijn. Niet alleen een mooi plaatje maar gebruiksvriendelijk, informatief en conversiegericht. De allereerste indruk moet natuurlijk blijvend zijn en dat doe je met een mooi design. En als de bezoeker dan ook nog snel zijn informatie en/of product weet te vinden en te kopen dan heb je je doel(conversie) bereikt.

Als je bij ons op de website komt dan heb je vermoedelijk al een idee hoe je website eruit moet komen te zien. Met het vergelijken van websites van concurrenten/collega’s in de markt weet je waarschijnlijk al wat je wel en wat je juist niet wil. Uiteraard gaan wij daar als webdevelopers mee aan de slag. Wij proberen proactief met je mee denken om dat concept verder te optimaliseren. We kijken als developers niet alleen naar de techniek en het schilletje erom heen maar proberen ook het product of de dienst te begrijpen om uiteindelijk zoveel mogelijk conversies op te leveren. Als dat duidelijk is gaan wij daarna met enthousiasme aan de slag met het bouwen van jouw website of webshop.

NCA heeft al 25 jaar ervaring met het bouwen van websites. Dit kunnen hele simpele pagina’s zijn maar ook websites die volledig op de wensen van de klant zijn gemaakt. Wij onderscheiden ons op de markt door het feit dat wij een eigen CMS hebben ontwikkeld waarmee we gemakkelijk een website kunnen maken zoals jij het wil met de laatste SEO technieken er in verwerkt. Een voordeel van ons CMS is onder andere dat we naast een informatieve website hier ook heel gemakkelijk een webshop aan kunnen koppelen.

We hebben onze webshop verder zo ingericht dat we producten en diensten op elke gewenste manier kunnen presenteren als dat we willen. Het maakt dus niet uit of je een dienst verkoopt of een online winkel wil zijn voor bedrukte sokken. We kunnen de bestelstraat zo laten lopen dat deze de producten of diensten voor jouw klanten het beste weergegeven worden waardoor er een hogere kans op conversie is. Vanzelfsprekend kan je in het CMS als admin inloggen om alles te beheren en kunnen ook jouw klanten toegang krijgen tot een klantgedeelte waarbij ze hun eigen gegevens kunnen beheren, facturen kunnen downloaden en voorgaande bestellingen kunnen herhalen.

Voordelen van ons CMS

Een voordeel van ons CMS is dat er vrijwel niets is wat we er niet mee kunnen doen. Indien er een wens is wat voor een deel van onze klanten een verbetering is dan zullen we dit in een van de opkomende releases meenemen. Wij blijven continu ons CMS vernieuwen en verbeteren en doen dit allemaal met de laatste technieken.

Dit laatste zorgt er mede voor dat de website altijd snel is wat leidt tot een hogere gebruiksvriendelijkheid en tevens van invloed is op je zoekmachine ranking. Door het feit dat je website gemaakt is met ons CMS heb je meteen al een voordeel ten opzichte van onze collega’s in de markt die bijvoorbeeld met WordPress, Joomla of Magento werken. Een zoekmachine als Google geeft namelijk een hogere score bij een website en CMS die snel, goed, solide en technisch goed in elkaar zit. Verder zit je bij een WordPress toch altijd een beetje met de angst of deze niet gehackt zal worden door een lek die er ontdekt is.

Dit hoeft nog geeneens zozeer WordPress zelf te zijn maar kan ook zijn oorsprong vinden in een van de vele plugins die gebruikt zullen moeten worden om je websites vorm te geven. Deze plugins zorgen overigens vaak voor traagheid of zelfs het helemaal niet goed weergeven van je website. Iets wat je bij ons CMS dus niet hebt omdat wij niet werken met plugins. Alle features worden door onszelf geprogrammeerd en maken integraal onderdeel uit van het CMS.

Wat betreft veiligheid en hackgevoeligheid van ons hebben wij dit gecoverd door onze eigen Ethical hacker en de Ethical hacker community hier op los te laten. Elke vernieuwing van ons CMS wordt getoetst en wordt pas live gezet op het moment dat alle seinen op groen staan. Een veilig gevoel.

Een andere mooie bijkomstigheid van ons CMS is dat de front-end, dus dat gene wat je ziet als je de website opent, relatief snel kunt wijzigen in een andere template. Je betaald maandelijks een klein bedrag voor het gebruik van het CMS en daarnaast eenmalig voor het ontwerp en design van de template. Wil je de website een andere look-and-feel geven hoef je dus niet meteen een hele nieuwe website te laten bouwen. We plaatsen dan het nieuwe design gewoon over de oude template heen. Doordat we dat los hebben gekoppeld kunnen we met onze webdesign ook nog eens ongelofelijk scherp concurreren met onze collega’s in de markt.

Hoog in de zoekmachine door SEO

Nu heb je zometeen een mooie website en is deze ingericht met alle benodigde informatie en producten. En dan? Hoe trek je nu bezoekers naar je pagina. Hoe zorg je er voor dat je website hoog in de zoekmachines staat zodat mensen je kunnen vinden? NCA kan daarbij helpen.

Wij kunnen zorgen dat via redirects (links op andere webpagina’s gericht naar jouw website) potentiële klanten op jouw website terecht komen. Daarnaast kunnen we je helpen met het verbeteren van je content door goede teksten op je website te plaatsen. Ook kunnen we je assisteren met andere invullingen zoals blogs en social media content.

Verder kunnen we met jou gericht kijken op welke zoekwoorden je gevonden wil worden in Google. Dit laatste wordt ook wel SEO genoemd. SEO is de afkorting van ‘search engine optimization’, oftewel: zoekmachineoptimalisatie.

NCA heeft al ervaring in zoekmachine optimalisatie sinds we begonnen zijn met websites bouwen. En met succes! Veel klanten gingen je voor en hebben hun conversies explosief zien stijgen door een goede positionering in de verschillende zoekmachines. Google en andere zoekmachines houden angstvallig geheim welke factoren ze precies meenemen bij het ranken van websites. Gelukkig kunnen we op basis van onderzoeken, testen en officiële uitingen wel een goede schets maken van wat voor Google belangrijk is in een website. Wij passen deze dan toe op jouw website en zorgen voor het meest haalbare resultaat.

Wil je meer informatie wat wij voor je kunnen betekenen neem dan contact op met onze verkoopafdeling via info@ncaonline.nl.

De voordelen

25 jaar ervaring
Laatste SEO technieken
Webshop
Goed vindbaar
Zoekmachine optimalisatie