Over NCA

Over NCA

Full Service

NCA is een Full Service ICT dienstverlener met meer dan 25 jaar ervaring. Met een klein team van specialisten werken we vanuit Barneveld aan ICT oplossingen voor klanten. Bij ons vind je alle ICT onder een dak. Door onze ervaring en brede kennis van zaken zorgen we voor een breed en volledig op elkaar afgestemde ICT-dienstverlening op de gebieden: hardware, software, internet, cloud, telefonie, wifi, systeembeheer, webdesign en SEO/SEA.

NCA - fulll service

Hardware

NCA assembleert al vanaf dag een haar eigen systemen met nauwkeurig op elkaar afgestemde hardware. Onze systemen staan al sinds jaar en dag bekend om hun betrouwbaarheid, snelheid, levensduur en lage energieverbruik. Onze systemen hebben we regelmatig door onafhankelijke partijen laten testen. Je dient hier dan te denken aan: Computer Totaal, PCM, PC Consument en Computer Idee. Onze systemen kregen vrijwel altijd het predicaat ‘Beste Getest’, ‘Beste Koop’, ‘Stilste PC’ of ‘Snelste PC’. We hebben letterlijk duizenden systemen overal in Nederland geleverd. Saillant detail is dat we soms na 10 jaar nog steeds systemen terugkrijgen van tevreden klanten die vervolgens weer een nieuwe willen aanschaffen.

Software

Uiteraard leveren wij onze systemen met de benodigde software. Het besturingssysteem is hiervan wellicht de belangrijkste maar ook andere software zoals tekstverwerkingssoftware (Microsoft Office bv), antivirus/malware software en designsoftware behoren tot de mogelijkheden. Naast deze ‘standaard’ software leveren, installeren en implementeren we ook hele specifieke software. Je dient dan te denken aan boekhoudsoftware (Unit4/Multivers, Accountview/Visma, Navision, Exact), maar ook urenregistratiesoftware, monitoringssoftware en beveiligingssoftware.

Internet

Inmiddels is alles verbonden met het wereldwijde web oftewel het internet. Kon je vroeger via de telefoonlijn en een modem connectie maken, tegenwoordig stapt vrijwel iedereen over op xDSL, kabel (coax) of glasvezel (fiber). NCA levert deze diensten en zorgt ervoor dat je als particulier en als bedrijf een stabiele en snelle verbinding hebt. Omdat tegenwoordig ook werkplekken hun basis op het internet hebben (cloud) bieden we voor bedrijven ook fail-over systemen waarbij internet toch beschikbaar blijft mocht een vaste lijn eruit vallen.

Cloud

Door continue te investeren in onze datacenter infrastructuur kunnen we betrouwbare, veilige en snelle clouddiensten leveren. Zo hebben we al onze servers redundant uitgevoerd en maken gebruik van stabiele en snelle verbindingen zowel intern als extern. Voor onze online werkplekken kunnen we daarom een zekere omgeving aanbieden voor elk bedrijf groot of klein. Onze online werkplekken werken anders dan Office365 maar zijn wel op hetzelfde platform gebaseerd. De betrouwbaarheid, de mogelijkheid om up/down te kunnen schalen en de prijs maakt dit product heel interessant voor bedrijven. Een andere dienst die we leveren in de cloud is online backup. Altijd en overal je bestanden bij de hand en de zekerheid dat ze veilig zijn. En dat met gebruiksvriendelijke software en een scherpe prijs.

NCA - clouddiensten

Telefonie

Bellen via voip betekent bellen via internet. Je hebt geen telefooncentrale meer nodig maar belt voordelig via het internet. Bellen via voip betekent dat je gebruik maakt van een zakelijke telefooncentrale in de cloud. Daarmee ben je altijd verbonden: op kantoor, thuis en onderweg.

Systeembeheer

Heb je voor jullie fysieke werkplekken en servers beheer nodig dan is NCA de partner hiervoor. Met ruim 25 jaar ervaring en expertise op diverse vlakken van de ICT zorgen we voor een stabiele, zekere en veilige werkomgeving. Bij NCA zijn onderhoudscontracten en SLA’s af te sluiten en hebben dus de gewenste oplossing voor elke situatie.

Webdesign

NCA heeft ervaren programmeurs en webdevelopers in dienst waardoor we de klant die website kunnen geven die het wil. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en de koppeling tussen website en het administratiesysteem. Ideaal voor bedrijven met drop-shipment, actuele voorraadbeheer en veel dynamische artikelen. Daarnaast bieden we ook een eigen ontwikkelde webshopbuilder aan voor ondernemers die het gehele traject zelf in eigen beheer willen houden.

SEA/SEO

Naast een goede website is het natuurlijk ook van belang dat deze hoog in de zoekmachines zoals Google komt te staan. Dat kan op twee manieren: betaald, middels gesponsorde advertenties (SEA) of via organic search (SEO). In beide gevallen kan NCA van dienst zijn. In het geval van SEA zetten wij de campagne voor je op, beheren en onderhouden deze. Uiteraard met de koppeling naar Google Analytics en de daar bijbehorende rapporten en statistieken. Wat betreft SEO is een andere aanpak vereist en die hangt vooral af van de betreffende zoekwoorden. In overleg kunnen we kijken welke optie voor jouw bedrijf het meest geschikt is.

NCA - webdesign