Netwerk beheer

  • Netwerkbeheer
  • Netwerkbeheer op lokaal niveau
  • Vast bedrag per maand
  • Uitgebreide kennis en ervaring
  • Internetverbindingen

Netwerkbeheer

Voor iedere organisatie waarbij werkplekken aangesloten zijn op het netwerk is netwerkbeheer essentieel. Steeds meer bedrijven gaan over op een cloud oplossing maar ook dan dient je netwerk snel, veilig en stabiel te zijn. Als ICT partner op het gebied van netwerkbeheer verzekeren wij je er van dat het netwerk continu aan de laatste en beste eisen voldoet en blijft voldoen.

Netwerkbeheer op lokaal niveau

Bij een goed netwerk zal de uitwisseling van data binnen je organisatie soepel verlopen. Een netwerk dat stabiel, snel en feilloos werkt voorkomt irritaties en zorgt voor tevreden gebruikers. De ICT professionals van NCA zorgen er voor dat het netwerk goed onderhouden blijft en dat eventuele downtime en traagheid wordt voorkomen.

Wij denken graag proactief met onze klanten mee zodat het netwerk de stabiliteit en snelheid behoud die nodig is voor je organisatie. Met ruim 25 jaar ervaring op ICT gebied heeft NCA alle kennis in huis om op lokaal niveau een totaaloplossing te bieden. Wij bedienen voornamelijk het MKB in de omgevingen Utrecht en Gelderland maar zijn ook voor ZZP’ers een uitstekende partner.

Netwerkbeheer waar je op kunt bouwen voor een vast bedrag per maand

Doordat steeds meer bedrijven in de cloud werken en data centraal op het internet wordt opgeslagen is het natuurlijk belangrijk dat er hoge eisen aan de beveiliging worden gesteld. Niet alleen de beveiliging van je cloud omgeving maar ook het netwerk zelf dient natuurlijk aan de hoogste eisen te voldoen. Het is natuurlijk onwenselijk dat onbevoegden toegang hebben tot het netwerk.

NCA is met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van ICT en bijbehorende security de juiste partner voor je bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de firewalls, modems en eventuele switches op de juiste wijze is geïmplementeerd en geïnstalleerd en voorzien is van de meest recente en stabiele patches en updates.

Het is ook mogelijk om vanaf afstand het netwerk te monitoren zodat we bij eventuele verstoringen of aanvallen van buitenaf direct kunnen reageren. Wij doen dat tegen een vast maandelijks tarief zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast adviseren we je dan proactief over je netwerk aangaande de verbetering van je netwerk en alle andere zaken die daar mee te maken hebben.

Internetverbindingen

NCA levert ook de gewenste internetverbinding voor je bedrijf. Zo leveren we glasvezel (fiber), xDSL, VDSL, coax verbindingen maar kunnen we je ook aansluiten op het internet via 4G/5G.

Wij werken met verschillende leveranciers samen zoals KPN, Tele2 enEurofiber zodat we voor elke gewenste locatie de juiste internetverbinding kunnen aanbieden tegen de scherpste prijs.

Indien ook telefonie op locatie benodigd is dan kunnen we dit ook verzorgen middels VOIP. Wij kunnen je bestaande telefonienetwerk overzetten op VOIP maar kunnen ook een compleet nieuwe telefoonnetwerk optuigen met doorkiesnummers, huntgroepen, voicemail en andere opties die benodigd zijn voor je organisatie.

Uiteraard kunnen wij dan ook de benodigde hardware leveren. Wij adviseren graag over de mogelijkheden die er zijn.

De voordelen

Netwerkbeheer
Netwerkbeheer op lokaal niveau
Vast bedrag per maand
Uitgebreide kennis en ervaring
Internetverbindingen