ICT netwerkbeheer

ICT netwerkbeheer

ICT is verweven in elk bedrijf en werk, geen baan is meer zonder ICT werkzaamheden. Of het nu zoiets eenvoudig is als de gewerkte uren invoeren, of zo complex als een compleet managent systeem voor jouw bedrijf. ICT werk is dus voor geen bedrijf meer weg te denken, en NCA staat ervoor om jouw werkzaamheden in ICT zo soepel mogelijk te laten verlopen. Een onderdeel daarvan is jouw ICT netwerk wat door ons geoptimaliseerd kan worden. Laten we kijken wat NCA voor jouw ICT netwerk kan betekenen. 

Over NCA

Al meer dan 25 jaar zijn we de partij voor zakelijk ICT netwerkbeheer in Barneveld en omstreken, we staan vanaf het begin hierin voor heldere afspraken en voor iedereen een werkplek te realiseren waar ze niet alleen snel en fijn mee kunnen werken, maar ook veilig dit kunnen doen. In ons pand op de Harselaarseweg 116 zijn we nu centraal gelegen en voorzien van alle tools en kunde om ook voor jouw ICT beheer aan de slag te kunnen. Zo kunnen wij de regio  Barneveld, Voorthuizen, Ede, Amersfoort van dienst zijn. Mocht je afvragen of wij ook onze diensten kunnen leveren bij jouw bedrijf? Neem dan even rechtstreeks contact met ons op. Laten we verder kijken hoe we dit met ons team  kunnen regelen.

Hoe kan NCA jouw bedrijf verder helpen?

ICT staat als vakgebied niet stil, en ook NCA ontwikkeld hier zich constant in mee. Verschillende bedrijven hebben natuurlijk aparte wensen voor hun ICT netwerkbeheer. Wellicht dient er alleen een nieuwe computer te komen voor een werkplek, of dient de gehele bedrijfsvoering gedigitaliseerd te worden. Zo is het tegenwoordig vaak niet meer alleen de hardware die geleverd dient te worden, maar is ook actieve beveiliging, onderhoud en data back-ups onderdeel van ICT beheer bij jouw bedrijf.  Laten we verder kijken hoe NCA jouw bedrijf hierin allemaal verder kan helpen om ook jouw bedrijf sneller en efficiënter te laten werken. 

WIFI oplossingen

WIFI of een draadloos bedrijfsnetwerk is belangrijk voor ieder bedrijf om niet alleen razendsnel te hebben, maar ook stabiel. Vraag menig medewerker wat er verbeterd kan worden of waar het meest over geklaagd wordt en het zal het internet zijn. Met onze WIFI oplossingen voor ICT netwerkbeheer zorgen wij ervoor dat jouw gehele bedrijfspand niet alleen bijzonder goed ontvangst heeft, maar ook zo snel mogelijk en stabiel. Werk dus naar hartenlust in zowel de vergaderkamer, op een flexwerkplek of in het magazijn. Waar jij het belangrijk vindt om ontvangst te hebben zorgen wij ervoor dat jij optimaal gebruik hiervan kunt maken. 

We maken gebruik van de laatste technologie en ontwikkelingen om ervoor te zorgen dat jouw netwerk ook nog een jaren mee kan zonder problemen. En met uitgebreide software is zo te bepalen welke website toegestaan worden. En zelfs de geschiedenis op te vragen is van een individuele gebruiker of connectie. 

Managed Cloud werkomgevingen 

De volgende stap voor jouw bedrijf dient online Cloud werkomgevingen te zijn, met een werkplek in de Cloud haal je alle rekenkracht van een computer vanuit onze datacentra in Amsterdam en Utrecht. En is jouw werkomgeving altijd en overal bereikbaar van elk apparaat. Dit maakt het dus ontzettend eenvoudig om nog even die één taak thuis af te maken of net dat document nog even te verzenden. Ook is er altijd een backup van jouw complete werk en kan je rustig je werk open laten staan. Zodra je de werkplek in de Cloud weer opent heb je alles weer zo voor je zoals je het gelaten hebt. 

Met een online werkplek zorg je niet alleen dus voor meer zekerheid en flexibiliteit, maar is er ook vele malen beter het gebruik van een individuele werkplek na te gaan. Met een online werkplek is dus ook gemakkelijk thuis te werken door collega’s en jezelf, en tegelijkertijd kan er hier enige controle op uitgevoerd worden. Dit is natuurlijk voor elke werkgever fijn, en kan vervelende discussies voor zijn met zowel werkgever en werknemer.

Meer dan ICT netwerkbeheer

Natuurlijk kunnen we je ook verder helpen dan alleen ICT netwerkbeheer, zo kunnen we je ook assisteren om de Google Zoekresultaten te veroveren oftewel SEO werkzaamheden. Je verder helpen met het ontwerpen en maken van je website. En dus de Managed werkplekken verzorgen. Of je dus nu een nieuwe laptop nodig hebt voor een nieuwe collega, of je werkwijze wilt gaan digitaliseren. Neem contact op met NCA om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. De koffie staat klaar!