WiFi oplossingen voor bedrijven

WiFi oplossingen voor bedrijven

Elke werkplek binnen jouw bedrijf heeft een stabiele en snelle internet connectie nodig. In de vergaderruimte,  in het magazijn en door het hele pand kan een stabiel en snel WIFI netwerk worden aangelegd door NCA in de regio’s van Barneveld, Voorthuizen, Ede en Amersfoort. Dit zorgt er namelijk voor dat er sneller gewerkt kan worden door niet alleen jezelf maar ook je werknemers, en er minder frustratie ontstaat vanwege verloren werk en slecht ontvangst.

NCA zorgt ervoor dat jouw WIFI netwerk zo snel mogelijk is en altijd stabiel, dankzij onze jarenlange ervaring en het toepassen van de laatste technieken, zowel in de hardware als software kan het mogelijk gemaakt worden om voor al jouw werkplekken en door het gehele pand een stabiel en prettig te gebruiken WIFI netwerk kan bestaan.  Elk bedrijf heeft natuurlijk baat bij niet alleen het maken van een website, maar ook het updaten van de interne infrastructuur. Met een stabiel en snel netwerk gaat alles op een werkdag net even iets sneller, wacht bijvoorbeeld niet langer dan nodig op het downloaden van de maandelijkse cijfers.  Upload snel even een nieuwe product foto naar je bedrijfswebsite. Of houdt even een intakegesprek met een klant via beeldbellen. Een snelle internet verbinding in het gehele pand zorgt ervoor dat dit dus net allemaal wat prettiger loopt. En waar personeel vaak tegenaan kan lopen is frustratie door een traag en instabiel WIFI netwerk in het bedrijf. 

Hardware voor een razendsnel WIFI netwerk

We maken altijd gebruik van de laatste hardware om ervoor te zorgen dat jouw WIFI oplossing niet alleen voor korte termijn is, maar ook voor een lange periode stabiel en snel blijft.  Als er verouderde hardware gebruikt wordt kan dit natuurlijk maar een korte periode stabiel blijven en ook in sommige gevallen niet meer veilig. Daarom wordt er door NCA gebruikgemaakt van de laatste hardware en technologie om ervoor te zorgen dat jouw WIFI netwerk voor jaren snel, stabiel en veilig blijft.

Software voor uitgebreide controle en toepassingen

Software is met de laatste hardware natuurlijk ook modern en zorgt mede voor een stabiel en veilig netwerk. Met de laatste software updates die geïnstalleerd worden op de hardware kan er veiliger gewerkt worden en stabieler. Ook is de software ook zo ingericht dat dit gemakkelijk te gebruiken is, en er bijvoorbeeld op een makkelijke wijze diverse websites geblokkeerd kunnen worden. En er kan gekeken worden wat er onder werktijd allemaal voor websites bezocht worden door individuele gebruikers. Met deze controle kan je ervoor zorgen dat er in probleemsituaties een rapport gemaakt kan worden indien noodzakelijk. Een vitaal aspect in sommige situaties.

Veiligheid van jouw bedrijf staat hoog in het vaandel

Een WIFI netwerk dient natuurlijk ook veilig te zijn in gebruik, daarom staan er al een aantal voorzorg maatregelingen op het netwerk zelf om te zorgen dat zaken zoals malware en virussen lastiger binnen dringen. Natuurlijk is dit niet afdoende voor de vele wegen die gebruikt kunnen worden, en is lokale bescherming op de apparaten ook noodzakelijk. Ook hierin kunnen we je uiteraard verder mee van dienst zijn.

Met een solide WIFI netwerk wordt er echter al een hele hoop narigheid tegengehouden en kunnen er ook alvast bepaalde domeinen en websites geblokkeerd worden. Indien er ongewenste bronnen zijn kunnen deze dus alvast op een zwarte lijst komen te staan. En eruit gefilterd worden voor jezelf en je werknemers.

Regio Barneveld, Voorthuizen, Ede en Amersfoort

Met ons kantoor in Harselaar (Industrieterrein van Barneveld) zijn we nooit ver weg voor de regio Barneveld, Voorthuizen, Ede en Amersfoort. Bevind jouw bedrijf zich in deze regio dan kan er snel een afspraak ingepland worden voor het bekijken van de situatie. En van daaruit verder worden gekeken naar welke hardware en software voor het WIFI netwerk het meest geschikt is. Dit is namelijk altijd een locatie afhankelijke kwestie die even bekeken dient te worden. Er zijn namelijk diverse sterktes en bijvoorbeeld ook hardware die speciaal voor buiten is gemaakt. 

Mocht je nu net buiten deze regio bevinden dan kan je altijd even direct contact met ons opnemen. We bekijken dan of het mogelijk is om een contract aan te gaan. We denken hierin graag met je mee en zijn flexibel hierin. Schroom dus niet om even contact met ons op te nemen hiervoor.